вівторок, 11 травня 2021 р.

 

       8 травня в день коли  в Україні  відзначають  День пам'яті та примирення, в селі Розумівка працівники культури та працівники старостинського округу вшанували світлу пам’ять нашого земляка Зеленька Василя, який загинув виконуючи інтернаціональний обов’язок в Афганістані, покладанням  квітів до пам'ятної дошки, та до  пам'ятника на його могилі, яка знаходить на сільському кладовищі. 







     9 травня в селі Розумівка, проходив мітинг присвячений 76 річниці Перемоги в Другій світовій війні. Учасники заходу пройшли урочистою ходою від стелли загиблим воїнам-односельцям до пам'ятника воїну-визволителю, братської могили на сільському кладовищі, та поклали композиції квітів до пам’ятних знаків, полеглих воїнів у  Другій світовій війні. Їхню пам'ять вшанували хвилиною мовчання.












   В селі Миколаївка та колишньому селі  Стремещині знаходиться два поховання невідомих солдатів, які боронили рідну землю від нацистів в роки Другої світової війни. До могил були покладені квіти і вшановано їхню пам'ять хвилиною мовчання.   









Немає коментарів:

Дописати коментар