середа, 15 лютого 2023 р.

                                   Афганістан вчив! Афганістан карав! Афганістан випробовував!

15 лютого 2023 року в селі Розумівка пройшов мітинг-реквієм та інші заходи, приурочені 34-ій річниці виведення радянських військ з Афганістану та Дню вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав.

Захід «Рани, які не загоюються» відбувся на території місцевої школи біля меморіальної дошки воїну-інтернаціоналісту Василю Зеленьку, який загинув в Афганістані.
Вшанувати пам'ять та віддати шану учасникам бойових дій на захід прийшли староста сіл Розумівка і Миколаївка Микола Христенко, працівники філії «Музею історії села Розумівка» комунальної установи «Олександрівський краєзнавчий музей», сільського Будинку культури комунального закладу «Центер культури та дозвілля» та Розумівської філії комунального закладу «Центральна Бібліотека».
Учасники мітингу-реквієму хвилиною мовчання пом'янули воїнів, які загинули на чужих землях, виконуючи свій громадяський обов'язок. Присутні також поклали квіти до меморіальної дошки воїну-інтернаціоналісту Василю Зеленьку.
Потім усіх присутніх було запрошено до філії «Музею історії села Розумівка» комунальної установи «Олександрівський краєзнавчий музей», де відвідувачі оглянули експозицію «Афганістан болить в душі моїй», відеофільм "Біль та пам'ять Афганістану"
На завершення заходів жителі Розумівки поклали квіти на сільське кладовище до могили Василя Зеленька.











Немає коментарів:

Дописати коментар