четвер, 1 червня 2023 р.

 

Розважально-ігрова програма

«Найдорожчий скарб на світі – наші діти»

     Діти – маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – Життя! Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Вони повинні жити в світі, який не знає, що таке жорстокість, біль та насильство. І сьогодні вже традиційно, з нагоди  Міжнародного Дня захисту дітей, який відзначають 1 червня до Розумівського старостату завітали діти, для яких  завідувачка філії «Музей історії села Розумівка» КУ «Олександрівський краєзнавчий музей» Анна Горобець та бібліотекар Розумівської філії КЗ «Центральна бібліотека» Любов Журба провели веселе свято.  Для дітей та батьків ми створили гарну атмосферу, всі учасники активно змагалися в  творчих конкурсах «Відгадай музейний експонат», інтерактивних вікторинах, відгадували разом загадки, головоломки. Спілкувалися під час години-діалогу «Про права та обов’язки дітей», грали в ігри. Свої читацькі здібності проявили у конкурсі «Я люблю читати». На завершення святкового заходу всі учасники взяли участь в акції «Ми за мир в Україні».  

     Міжнародний День захисту дітей - це одне з найстаріших міжнародних свят, прекрасне свято радості та одвічної надії. Це свято – нагадування суспільству про необхідність захищати права дитини, щоб усі діти росли щасливими, навчалися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали чудовими батьками та громадянами своєї країни.

     Організатори та спонсори свята «Найдорожчий скарб на світі – наші діти» філія «Музей історії села Розумівка» КУ «Олександрівський краєзнавчий музей» та Розумівська філія КЗ «Центральна бібліотека».















Немає коментарів:

Дописати коментар